Fenerbahçe Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

Fenerbahçe Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

Süper Lig'in 40. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'nü Enner Valencia'nın 90+6. dakikada attığı golle 2-1 mağlup etti.

Ankaragücü ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 40. haftasında karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda oynanan ve Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı. Ankaragücü'nün golünü 3. dakikada Alper Potuk atarken Fenerbahçe'nin sayılarını 43. dakikada Ozan Tufan ve 90+6. dakikada Enner Valencia kaydetti. 

Emre Belözoğlu ile 8. maçına çıkan Fenerbahçe, yenilmezlik serisini sürdürdü. Sarı-lacivertli takım bu galibiyetle 6. 3 puanını aldı. 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 79'a çıkardı ve deplasmanda Galatasaray'a yenilen Beşiktaş ile puan farkını 2'ye indirdi. Ankaragücü ise 38 puanla düşme hattında kaldı. 

Şampiyonluk yarışında puan durumu:

1- Beşiktaş: 81 puan 

2- Fenerbahçe: 79 puan 

3- Galatasaray: 78 puan 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN