Fenerbahçe bir ayrılığı daha resmen açıkladı! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe bir ayrılığı daha resmen açıkladı! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, bir ayrılığı daha resmen açıkladı. Kanarya'nın yıldız isminin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, ayrılığı resmen açıkladı. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, Samet Akaydın ve Umut Nayır'ın ardından bir ayrılığı daha açıkladı. Transfer çalışmalarını İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda sürdüren sarı-lacivertli ekip, ayrılığı resmen duyurdu.

Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna aktan Umut Nayır ve Samet Akaydın ile ise yollarını ayıran Fenerbahçe, bu kez de Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo ile yollarını ayırdı.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada "Bilgilendirme 2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, oyuncumuz Miguel Crespo satın alma opsiyonu ile birlikte İspanya’nın Rayo Vallecano takımına sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Futbolcumuza sezonun geri kalan bölümünde başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Fenerbahçe Spor Kulübü" ifadelerine yer verildi."

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Portekizli orta saha oyuncusu bu sezon 18 maçta görev alırken takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu.

2021 yılında Portekiz ekibi Estoril'den 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan yıldız orta saha oyuncusu, bugüne dek Fenerbahçe forması altında toplamda 80 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 7 asiste imza attı.Miguel Crespo - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN