Fenerbahçe bir transferi daha açıkladı! 29 milyon euroluk süper yıldız imzayı attı...

Fenerbahçe bir transferi daha açıkladı! 29 milyon euroluk süper yıldız imzayı attı...

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, bir yıldızın daha transferini daha bitirdi. Kanarya, transferi resmen açıkladı.

Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Bonucci ve Krunic'i kadrosuna katan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirdi. Kanarya, 29 milyon euroluk süper yıldızın transferini resmen açıkladı.

Bu sezon 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini sonlandırmayı amaçlayan Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda kadrosuna bir ismi daha dahil etti. Kanarya, transferi resmen açıkladı.

Pazar akşamı evinde Ankaragücü'nü konuk edecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezon başından bu yana savunma hattında sorunlar yaşayan sarı-lacivertli ekip, savunma hattına bir yıldız ismi daha kattı.

Kanarya, İspanyol devi Atletico Madrid formasını terleten Çağlar Söyüncü'nün transferinde mutlu sona ulaştı.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada "Bilgilendirme 2023-2024 sezonu ara transfer döneminde Futbol Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda milli oyuncu Çağlar Söyüncü kulübümüzle transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Milli yıldız bu sezon İspanyol ekibinde yalnızca 9 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan milli yıldız için bugüne dek 29 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fenerbahçe için Çağlar Söyüncü iddiası ortaya atıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN