Fenerbahçe bonservisine 6,5 milyon euro verdi dün gece Livakovic tam 18 milyon euro oldu

Fenerbahçe bonservisine 6,5 milyon euro verdi dün gece Livakovic tam 18 milyon euro oldu

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçından sonra BTV kanalında 90 dakikanın değerlendirmesini yapan Ümit Özat, Hırvat kaleci Livakovic hakkında övgü dolu sözler sarfetti. Oyuncunun harika bir performans sergilediğini belirten Özat, İsmail Kartal'ın 4-4-2'ye dönmesine de değinirken, eski kaptanın 'Hoca öyle 60'ı, 70'i beklemedi hemen duruma el koydu' ifadeleri oldukça takdir topladı.

Süper Lig'in 32. haftasında Can Keleş'in golüyle 1-0 geriye düşen Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü Dzeko ve Batshuayi'nin golleriyle 2-1 yendi. Zorlu mücadelenin ardından Ümit Özat 'Livakovic'in bonservis bedeli 18 milyon euro oldu' derken, ünlü yorumcunun 'Hırvat kaleci hiç tartışmasız maçın adamıydı' sözleri ise Sarı Lacivertli camiada oldukça dikkat çekti. İşte Özat'ın o yorumları...

FENERBAHÇE'DE OYUN KURACAK STOPER YOK

Maçın adamı Livakovic'tir bu çok açık ve net. Krunic ilk yarıda kötü oynamıyordu, fakat taraftarların ona karşı bir sabırsızlığı var. Krunic kötü oynadı diye mi çıkardı hoca, yoksa golü kaçırdı diye mi? Krunic o golü atsaydı İsmail Kartal oyuncuyu saha kenarına alacak mıydı? Fenerbahçe'nin en büyük sorunlarından biri geriden oyun kuramaması, takımda libero tarzı ayağı temiz bir stoper yok.

gllyr7qxsaaf4vo.jpg

LİVAKOVİC 18 MİLYON EURO EDER

İsmail Kartal'ın ikinci yarının başında 4-4-2'ye dönmesi çok başarılı bir hamleydi, hoca öyle 60'ı, 70'i beklemedi. Fenerbahçe'nin 45 ila 50 arası attığı gol sayısı minimum 10'dur. Livakovic sezonun en iyi futbolunu oynadı, her zaman böyle oynasın 8 değil 18 milyon euro eder. (Livakovic 6,5 milyon euro'ya transfer olmuştu)

KIRMIZI KART OLAYLARINA DİKKAT!

Ryan Mendes maçın başından beri arandı, o kırmızı kartın izahı yok, bence Süper Lig'den ta 3.Lig'e kadar bütün futbolcular irdelenmeli. Avrupa'da, Rusya'da, Uzak Doğu'da kırmızı kart görecek oyuncu arıyorlar. 200 bin dolar 300 bin dolarlık iddialar var. Kulüpler dönemiyorlar, para olarak dönemiyorlar. Benim kulağıma gelen bazı şeyler var sonra demedi demeyin.

kapak-115551.webp

Bışar Özbey: Bana devre arasında tweet geldi 'Gizli bilgi Valentin Eysseric ikinci yarıda kırmızı görecek aldığı para 100 bin dolar'

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN