Fenerbahçe camiası tozu dumana katacak! TFF’de Fatih Terim sesleri…

Fenerbahçe camiası tozu dumana katacak! TFF’de Fatih Terim sesleri…

(Son dakika spor haberleri) SkySpor kanalında Emre Zabunoğlu'nun sorularını yanıtlayan Erman Toroğlu'nun 'Fatih Terim' iddiası bir anda gündeme oturdu. Toroğlu'nun 'Terim oradan oyuncuları arayıp TFF Başkanlığı için çok önemli şeyler söylemiş' ifadeleri büyük dikkat çekti. İşte duayen yorumcunun açıklamaları...

MONTELLA'NIN KAFASINI KARIŞTIRIYORLAR

Milli Takımı kötü buldum, Montella Türkiye'ye geldi, çalıştı düzgün bir adama benziyor. TFF'de Hamit Altıntop diye bir adam var ne tam bizden ne tam Almanya'dan, iki ülke arasındaki ilişkileri iyi biliyor. Montella'ya inanıyorum düzgün bir adama benziyor ama hocanın kafasını karıştırıyorlar.

HAMİT ALTINTOP'A DİKKAT EDİN!

Menajerler milli takıma sızmış durumda. Lucescu'nun kucağına böyle bir çocuğu attılar, Hollandalı bir futbolcuyu milli takıma aldırdılar. Semih Kılıçsoy on numara bir topçu siz bu futbolcuyu oy-na-ta-cak-sı-nız. Semih'i taktik idmanlara almadınız, peki neden davet ettiniz? Bakın Milli Takım'dan Sorumlu arkadaş kim? Hamit Altıntop, bu adama dikkat edin, şov yapıyor.

montella-arda-guler.webp

Arda Güler konusunda Montella çok haklı, bana oynayan iş yapacak oyuncu lazım.

FATİH TERİM'E TFF BAŞKANLIĞI TEKLİF EDİLMİŞ!

Fenerbahçe çekiliyorum derse bu önemli bir olaydır. Bakıyorum Galatasaraylı bütün yorumcular 'Fenerbahçe çekilemez' diyor, neden diyorlar bunu, çünkü Fener çekilirse sen de küçülürsün, ikisi de beraber büyüyorlar, Fenerbahçe varsa Galatasaray var, Galatasaray varsa Fenerbahçe var beyler. Fatih Terim oradan futbolcularına 'bana Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı teklif edildi' demiş, o da kendi reklamını yapıyor. Fenerbahçe ile kanlı bıçaklı olan Terim'in TFF Başkanı olması imkansız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN