Fenerbahçe Gabigol'ü kadrosuna katmak için kolları sıvadı

Fenerbahçe Gabigol'ü kadrosuna katmak için kolları sıvadı

Fenerbahçe'de bu sezon göreve gelen ve takımla birebir uyuşan Jorge Jesus, taraftarın da sevgilisi haline geldi. Bu sezon etkili transferler yapan Fenerbahçe, bir oyuncunun daha peşinde. Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, oyuncuya teklif yapacak.

Süper Lig'de 8 maçta topladığı 17 puanıyla 6. sırada yer alan sarı-lacivertliler Avrupa'da da ülkemizi başarılı şekilde temsil ediyor. Avrupa'da namağlup şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe, final etaplarında da hocasına güveniyor.

Ara transfer döneminin yanı sıra gelecek sezon için de çalışmalarını sürdüren Kanarya, Brezilyalı yıldız için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Gabigol'ün peşinde

15 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Fenerbahçe, yıldız oyuncuya büyük bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gabigol'ün piyasa değeri ise 24 Milyon Euro. Fenerbahçe 15 Milyon Euro'luk bir teklifle oyuncu için kulübünün kapısını çalacak.

GOLLERİYLE DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Gabriel, geçen sezon CR Flamingo formasıyla 58 maçta 28 gol ve 5 asist kaydetti. Oyuncu Avrupa'da da Inter ve Benfica formaları terletmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN