Fenerbahçe Galatasaray'dan 10 gol yer diye Süper Kupa finaline çıkamıyor

Fenerbahçe Galatasaray'dan 10 gol yer diye Süper Kupa finaline çıkamıyor

PFDK sevkleri, Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali ve Ali Koç'un açıklamaları hakkında çok sert ifadeler kullanan Haluk Yürekli-Gökhan Dinç ikilisi 'Spor Gecesi' programında gündeme damga vuracak değerlendirmelerde bulundu.

Spor Gecesi programında Fenerbahçe'nin PFDK ve Süper Kupa finali konularını işleyen Haluk Yürekli ile Gökhan Dinç, Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç hakkında çok sert ifadeler kullandı. İşte ünlü yorumcuların değerlendirmeleri...

SÜPER KUPA MAÇINA U19 TAKIMIYLA ÇIKACAK AMA...

Fenerbahçe ligden çekilemez, böyle bir şey olmaz. Ligden çekilelim mi çekilmeyelim mi diye oylama yapılacak ve yüzde 90 çekilelim kararı çıkacak. Fenerbahçe 7 Nisan'daki Süper Kupa maçına çıkmayarak TFF'yi protesto edecek. Fenerbahçe'de bir başka düşünce Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkmak ama 'Galatasaray'dan ya 10 tane yersek ne olacak' korkusu var.

TFF ALİ KOÇ'UN PARA GÜCÜNDEN KORKUYOR

Ligde Ali Koç şampiyon olsun diye ülkede ne hukuk bıraktınız, ne adalet bıraktınız ne de terazi bıraktınız. Türk futbolunu 'çekiliriz' diye tehdit eden Ali Koç, Fenerbahçe'yi ligden çekin de görelim, hadi çekin. Sahaya bir taraftar giriyor güvenlik görevlisi o taraftarı etkisiz hale getiriyor, Fenerbahçeli futbolcu yerdeki adamı tekmeliyor ama PFDK 'saldırıdan' değil 'kavgadan' sevk ediyor. TFF, Ali Koç'un para gücünden korkuyor, neyden korkuyorsunuz, kimden korkuyorsunuz? Bugün Ali Koç'un resti karşısında çaresiz kalırsanız yarın Galatasaray, Beşiktaş ya da Trabzonspor karşısında da bu restlere boyun eğeceksiniz.

fenerbahce-pfdk.jpg

Ali Koç aylar önce 'Bizden biri Riva'ya gidip birini tokatlarsa şaşırmayın, bu hakemlere rahatlık vermeyin, gördüğünüz yerde fotoğrafların çekin' diyordu. TFF bu tehditlerin hepsine yarabbi şükür dedi. Erden Timur 'yabancı hakemler gelsin son 5 yılda verilen kararları çıkarsınlar biz sonuçlarına razıyız' diyor, hani nerede niye sesiniz çıkmıyor? Çünkü işinize gelmiyor. Genel Kurul'da bir üye kürsüde 'Ali Koç'un aldığı ligden çekilme kararı...' Uğur Dündar lafa girip kendini kesiyordu 'Ali Koç öyle bir şey demedi, öyle bir şey demedi' diyordu. Ali Koç sonra o babası yaşında üyeye parmak sallayıp 'yanlış konuşuyorsun, ne konuştuğunu bilmiyorsun' diye azarlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN