Fenerbahçe Galatasaray'ı ipten alan ismi transfer ediyor! Sosyal medyayı sallayan transfer...

Fenerbahçe Galatasaray'ı ipten alan ismi transfer ediyor! Sosyal medyayı sallayan transfer...

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana üç futbolcuyu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, Galatasaray'ı ipten alan o ismi kadrosuna katmayı hedefliyor.

KARAR

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki rakibi Galatasaray'ı ipten alan yıldız ismi kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kanarya'nın bu transfer hamlesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, bu kez Galatasaray'ı ipten alan yıldız ismi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli ekip, bu sezon Fatih Karagümrük formasını terleten Serdar Dursun'u kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sarı-lacivertli ekibin Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco'nun tecrübeli golcüyle görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Golcü futbolcunun Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak baktığı ileri sürüldü. İstanbul ekibinin de golcü futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olmasına onay verebileceği iddia edildi.

Golcü futbolcu, bu sezon Galatasaray- Karagümrük karşılaşmasında ofsayt pozisyonunda olmasına rağmen topa dokunarak takımının attığı golün geçersiz sayılmasına neden olmuş ve böylece Galatasaray karşılaşmadan zaferle ayrılmıştı.

Fatih Karagümrük, Serdar Dursun'la turladı

Bu gelişme sonrasında golcü futbolunun adının Fenerbahçe ile anılması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bu sezon Karagümrük forması altında 24 maçta görev alan 32 yaşındaki golcü futbolcu takımına 6 gollük katkı sundu. Tecrübeli golcü Fenerbahçe forması altında ise 64 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda takımına 19 gol 9 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN