Fenerbahçe penaltı pozisyonu için ilk yorum geldi! Nihat Kahveci pozisyonu konuştu: İşte doğru karar...

Fenerbahçe penaltı pozisyonu için ilk yorum geldi! Nihat Kahveci pozisyonu konuştu: İşte doğru karar...

Fenerbahçe'nin son dakika penaltısı tartışma kararı oldu. Nihat Kahveci'den pozisyon hakkında ilk yorum geldi. Doğru kararı araştıran futbolseverler için cevap geldi. İşte doğru karar...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında karşılaşma oynandı. Kıran kırana geçen mücadele 2-1 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle tamamlandı. Karşılaşmanın son dakikasında penaltıdan golü bulan sarı lacivertliler spor gündemine oturdu. Tartışılan penaltı kararına dair Nihat Kahveci'den ilk yorum geldi. İşte doğru karar...

TARTIŞILAN PENALTI POZİSYONU

Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında geçen karşılaşmada goller ikinci yarıda geldi. Kasımpaşa ilk golü 58. dakikada bulurken, aradan geçen 6 dakika içerisinde Fenerbahçe'den cevap gelerek eşitlik sağlandı. Maç sonuna kadar süren beraberlik, son dakikada bozuldu. Fenerbahçe 90+6'ıncı dakikada kazandığı penaltıyla karşılaşmayı 2-1 galibiyetle taçlandırdı.

cfc287f4e2b74aadb791063d0957741e.jpg

NİHAT KAHVECİ'DEN PENALTI YORUMU

Karşılaşma sonrasında tartışma konusu olan penaltı kararıyla ilgili Nihat Kahveci'den yorum geldi. Penaltı kararını değerlendiren Nihat Kahveci, Nutspor isimli Youtube kanalında konuştu. Pozisyonla ilgili net açıklamalarda bulunan Kahveci, talihsiz bir durum olduğunu söyledi. Kafa topuna çıkan 3-4 futbolcuyu işaret ederek, "Niyeti kesinlikle kötü değil. Ama bu el doğal konumda değil." ifadelerini kullandı.

Ele çarpan top hakkında Nihat Kahveci'nin yorumunda, "Net penaltı. Net penaltı bana göre. Katılmayanlar olacak yüzde 50 olabilir ama bana göre net penaltı. Talihsiz bir an. Bir futbolcu için üzülebileceğim bir an. Hele o dakikada. 1 puan alma ihtimalin varken." ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN