Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük yara aldı

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük yara aldı

Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

9109100.jpg

Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçında Sivasspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan maç büyük heyecana sahne oldu.

Sivasspor, ilk yarıda etkili olan taraftı. Seyirci desteğini arkasına alan ev sahibi, ilk 45 dakikada Rej Manaj ve Fode Koita ile tehlikeler yarattı. Fenerbahçe ise Edin Dzeko'nun liderliğinde pozisyonlar üretmeye çalıştı. İlk yarının son dakikasında ise sahneye Fred çıktı. Brezilyalı yıldız, sol ayağıyla ceza sahası dışından nefis bir gole imza atarak takımını öne geçirdi.

Soyunma odasına geride giden Sivasspor, ikinci yarıya etkili başladı. Hızlı gelişen ev sahibi atağında Fode Koita, tek başına yarattığı pozisyonu golle sonuçlandırarak skorda dengeyi sağladı. Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, 70. dakikada Edin Dzeko'yu oyundan aldı. Yıldız futbolcu, bu tercihe tepki göstererek doğrudan soyunma odasına gitti. Dzeko, bir süre sonra kulübeye yeniden döndü.

Kalan bölümde Fenerbahçe baskısını artırdı. Sarı-Lacivertliler, aradığı golü ise 80. dakikada buldu. İsmail Yüksek'in ortasında İrfan Can Kahveci, nefis bir son vuruşa imza atarak takımını öne geçirdi.

Ancak maçın son dakikasında Fenerbahçe yıkıldı. Hakem Cihan Aydın, VAR'ın uyarasının ardından Livakovic'in Manaj'a müdahelesine penaltı noktasını gösterdi. Yıldız futbolcu, yaptığı vuruşla topu filelere göndererek skorda dengeyi sağladı.

Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle döndü. Sarı-Lacivertli ekibin lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 4'e çıktı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta Beşiktaş derbisine çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN