Fenerbahçe taraftarından Ali Koç'a sert tepki! 'Niye çağırdınız bizi buraya...'

Fenerbahçe taraftarından Ali Koç'a sert tepki! 'Niye çağırdınız bizi buraya...'

Fenerbahçe'de taraftarlar dün akşam Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul sonrasında sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç'a tepki gösterdi. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında deplasmanda oynanan Trabzonspor derbisi sonrasında Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Fenerbahçe'de taraftarlar, başkan Ali Koç'a sert bir dille tepki gösterdi.

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, dün akşam saatlerinde Ülker Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda kapanış konuşmasını Başkan Ali Koç yaparken bazı sarı-lacivertli taraftarlar Başkan Koç'un net bir karar alamamasını eleştirdi.

Toplantıda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından 4 maddelik önerge, genel kurul üyelerinin oyuna sunuldu.

Oy birliğiyle kabul edilen önergeyle Fenerbahçe yönetimi, alınan karar doğrultusunda oylamaya sunulan maddeleri, görev süresi boyunca hayata geçirme yetkisine sahip oldu.

Önergede şu maddeler yer aldı.

Mevcut yönetimin görev süresinin bitimine kadar tam yetki verilmesi için sunulan önergede, şu maddeler yer aldı:

1- Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa mücadelesine çıkmamak veya 2023 Süper Kupa maçına futbol 19 yaş altı takımıyla katılmak.

2- Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki 2 yıl Türkiye Kupası'na futbol 19 yaş altı takımıyla katılmak.

3- Türkiye'de futbol faaliyetlerimizle ilgili verilecek kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması hususunda gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek.

4- Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibarıyla UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.

'NİYE ÇAĞIRDINIZ BİZİ BURAYA...'

Öte yandan Sabah'ın haberine göre, toplantıya katılan bazı sarı-lacivertli taraftarlar Başkan Ali Koç'un net bir karar alamamasına tepki koyarak Koç'a 'Bizi buraya neden çağırdınız' sözleriyle tepki gösterdi. O anlar saniye saniye görüntülenirken sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN