Fenerbahçe, Trabzonspor maçı için FIFA'ya gidecek

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı için FIFA'ya gidecek

Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçı sonrasındaki saldırılarla ilgili geniş çaplı bir dosya hazırlayarak FIFA'ya taşıma kararı aldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi, Trabzonspor ile oynanan maçın ardından yaşanan şiddet olaylarını FIFA'ya taşıyacak geniş kapsamlı bir dosya hazırlama kararı aldı. Sarı-lacivertli kulübün yetkilileri, maç sonrasında yaşanan olayların futbolcularına, teknik ekibine ve kulüp görevlilerine yönelik saldırılar, tribünden sahaya atılan yanıcı ve kesici maddeler ile holiganların sahaya atlaması gibi çeşitli konuları içeren bir dosya oluşturdu.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre, kulüp yönetimi, futbolcularının, teknik ekibinin ve kulüp görevlilerinin organize bir şekilde saldırıya uğradığını ve can güvenliklerinin sağlanamadığını belirtecek. Fenerbahçe'nin yetkilileri, futbolcularının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilip edilmemesine bakmaksızın şikayette bulunacaklarını ifade etti. Dosyada, oyuncuların aldıkları darp raporları, saha içi ve stat koridorlarından elde edilen görüntülerin yanı sıra tribün çekimlerinin de yer alacağı belirtildi.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin oyuncularından Osayi Samuel ve Oosterwolde'nin de bireysel başvuruda bulunacağı aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN