Fenerbahçe yeni defansını İspanya'da buldu! Kanarya'ya 24 milyon euroluk savunmacı...

Fenerbahçe yeni defansını İspanya'da buldu! Kanarya'ya 24 milyon euroluk savunmacı...

Yarın yapılacak toplantıda ligden çekilmeyi tartışacak olan Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasıyla takviye çalışmalarına da başladı. Kanarya, 24 milyon euroluk savunma oyuncusuna kancayı taktı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen aranın sona ermesiyle 31. hafta karşılaşmasında evinde Adana Demirspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı. Son haftalarda savunma hattında sorunlar yaşayan sarı-lacivertli ekip, sezon sonunda defansını güçlendirme kararı aldı.

Yarın yapılacak toplantıda Trabzonspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle ligden çekilmeyi tartışacak olan Fenerbahçe, bir yandan da sezon sonunun yaklaşmasını bilerek transfer çalışmalarına başladı. Kanarya, bu doğrultuda 24 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Devre arasında takıma katılan milli yıldız Çağlar Söyüncü ve İtalyan dünya yıldızı Leonardo Bonucci'den beklenen katkıyı alamayan Fenerbahçe, sezon sonunda ilk olarak savunma hattını güçlendirme kararı aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Çağlar Söyüncü'nun durumu için İspanyol devi Atletico Madrid ile masaya oturan Fenerbahçe, İspanyol ekibinde forma giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusu Stefan Savic'in durumunu sordu.

Stoper transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de öne çıkan isim Atletico Madrid'in Karadağlı defansı Stefan Savic oldu | Goal.com Türkçe

Savic'in transferi konusunda İspanyol devinden Fenerbahçe'ye yeşil ışık gelmesi üzerine sarı-lacivertli ekibin kurmayları Karadağlı savunma oyuncusunun menajeriyle bir araya geldi. Bu sezon İspanyol ekibinin forması altında 26 karşılaşmada görev alan yıldız savunma oyuncusu, skor katkısı üretemedi.

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 33 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 24 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN