Fenerbahçe, yeni yılda harikalar yaratıyor

Fenerbahçe, yeni yılda harikalar yaratıyor

Trendyol Süper Lig'de zirve koltuğunda oturan Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, yeni yıla da akılalmaz istatistiklere imza atarak başladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de en yakın rakibi Galatasaray'ın 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, şampiyonluk hasretine son vermeyi amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda 3 kulvarda da yoluna emin adımlarla devam eden Sarı-Lacivertliler, 2024 yılına uzun süre unutulmayacak bir başlangıç yaptı.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si, yeni yılla birlikte 4 resmi sınavda boy gösterdi. İstanbulspor'u 5-1 yenerek 2024'e ''Merhaba'' diyen Sarı-Lacivertliler, daha sonra oynadığı maçlarda Konyaspor'u 7-1, Gaziantep FK'yı ise 1-0 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe, son olarak da Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u 6-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

4 maç 19 gol

fenerbahcede-galatasaray-derbisi-oncesi-edin-dzeko-mujdesi-nbqj-1.webp

Söz konusu süreçte rakip filelere toplam 19 gol atan Fenerbahçe'de, hücum hattındaki çeşitlilik göze çarpıyor. Edin Dzeko, Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi üçlüsü, bu süreçte toplam 11 kez gol sevinci yaşayarak müthiş bir istatistiğe imza attı.

Fenerbahçe, Ocak ayının kalan fikstüründe Samsunspor, Başakşehir ve Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN