Fenerbahçe yöneticisinden hakemlere çok sert eleştiri! "Fenerbahçe üzerine yine oyunlar oynanmaya başlandı"

Fenerbahçe yöneticisinden hakemlere çok sert eleştiri! "Fenerbahçe üzerine yine oyunlar oynanmaya başlandı"

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 1-0 yendi. Üst üste 12'inci galibiyetini alan Sarı-Lacivertlilerde, maçın ardından yönetimden açıklamalar geldi.

Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'de aldığı 5'inci galibiyetin ardından toplamda 12 maç üst üste kazanan Sarı-Lacivertliler, Alanyaspor karşılaşmasının ardından hakeme sert eleştirilerde bulundu.

Öncelikle takımı tebrik eden Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki "Resmi maçlarımızda 12’de 12 yaptık. İsmail hocamızı, oyuncularımızı, teknik ekibimiz ve de her hafta takımla beraber coştukça coşan muhteşem taraftarımızı da, böyle eski günlerden esintiler gelmeye başladı. Bu da camiamızı ve takımımızı ayrı mutlu ediyor. Tebrik ediyorum" dedi.

baki1.jpg

Maçın hakemine ağır eleştirilerde bulunan Baki "Sahadaki futbola ve hakem yönetimine gelirsek, bugün yorum yapmak yerine bazı tespitlerde bulunmak istiyorum. İlk 5 hafta, ‘konuşmayalım, konuşmayalım’ diye kendi aramızda da kendimizi telkin ediyorduk. ‘Sahada kalmaya çalışalım’, ara ara denk geldiğimizde rakip yöneticilerle de konuştuğumuz zaman ‘bu sene biraz daha futbol konuşsun, bizler konuşmayalım’ diye her ne kadar aramızda telkinlerde bulunsak da artık öyle şeyler oluyor ki insan en azından bazı doneleri ortaya koymak istiyor. Bugün net şekilde Szymanski’ye verilmeyen penaltı, gayet normal pozisyonda %100 diyebileceğimiz bir gol pozisyonuna çıkarken takımın atağının kesilmesi. Gayet zorlama şekilde Kaptanımız Dzeko ve İrfan Can’a gösterilen kartlar. Yine ne hikmetse Fenerbahçe’ye nasip olan gereğinden fazla uzun süren ve insanların sinir uçlarıyla oynayan VAR araştırması. Biz daha önce 9 saniyede penaltısı iptal edilmiş, 4 dakika 17 saniye aranarak golü iptal edilmiş bir camiayız.Bunların da artık TFF yetkileri tarafından Fenerbahçe camiasına ve futbol kamuoyuna cevaplandırılması gerekiyor. Ve bu cevapları bekliyoruz” şeklinde konuştu.

baki2.jpg

Golde uzun süren VAR kontrolü hakkında konuşan Selahattin Baki "Şunu da söyleyelim, cevabını ben biliyorum ama sizin de bir bakmanızı rica edeceğim. Mesela Avrupa’daki üst düzey liglerde VAR incelemesinin aşağı yukarı averajı ne kadar sürüyor? Buna bir bakmanızı istiyorum! Bütün medya mensuplarından rica ediyorum, bu benim verdiğim donelerle alakalı, objektif bir şekilde yani Türk futbolunun bekası için yorum yapmalarını ve bu işin dibine inmelerini bekliyoruz.” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN