Fenerbahçe'de 6 milyon euroluk ayrılık! Resmi açıklama an meselesi: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe'de 6 milyon euroluk ayrılık! Resmi açıklama an meselesi: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor. Kanarya, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, 6 milyon euroluk ayrılığı açıklamak için resmen geri sayıma geçti. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Bonucci, Krunic, Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Samet Akaydın, Umut Nayır ve Emre Mor ile yollarını ayırmıştı. Kanarya, bir yıldızıyla daha yollarını ayırmaya karar verdi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Yarın akşam deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Kanarya, geçen sezon yaz transfer döneminde 3.3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan ancak performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique ile yollarını ayırma kararı aldı.

Brezilya ekibi RB Bragantino'nun 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna dek kiraladığı ileri sürüldü.Fenerbahçe'den Lincoln Henrique açıklaması | Transfermarkt

Brezilyalı oyuncunun yarın sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeye imza atmak amacıyla Brezilya'ya gideceği iddia edildi. Brezilyalı orta saha oyuncusunun satın alma opsiyonunun 6 milyon euro olduğu öne sürüldü.

Bu sezon 1 maçta görev alan 25 yaşındaki futbolcu, 1 gol 1 asiste imza atmıştı. Brezilyalı futbolcu, geçen sezondan bu yana Fenerbahçe forması altında toplamda 36 maçta görev alırken takımına 3 gol 9 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN