Fenerbahçe'nin yeniden kadrosuna katmak istediği Milan Skriniar transferinde kritik gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında sarı-lacivertli formayı kiralık olarak giyen Slovak savunmacı, performansıyla beğeni toplamıştı. Fenerbahçe, Skriniar'ı bu kez bonservisiyle birlikte kadroya katmak için PSG ile masada.

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Milan Skriniar, Paris Saint-Germain yönetimine Fenerbahçe'yi tercih ettiğini resmen iletti. Deneyimli stoperin sarı-lacivertlilere dönme isteği, transfer sürecinde Fenerbahçe'nin elini güçlendirdi.
Skriniar'ın, Fenerbahçe ile sözleşme detaylarında anlaşma sağladığı, kulüpler arasında ise bonservis görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transferi kısa sürede sonuçlandırmayı hedefliyor.
Fenerbahçe Jhon Duran ve Jose Mourinho hakkında çıkan haberleri yalanladı
