Fenerbahçe'de istenmeyen adamdı! Borussia Dortmund'a imza atıyor: Tarihe geçecek bonservis bedeli!

Fenerbahçe'de istenmeyen adamdı! Borussia Dortmund'a imza atıyor: Tarihe geçecek bonservis bedeli!

Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha ,Dimitrios Pelkas, Enner Valencia, Ally Samatta, Willian Arao, Gustavo Henrique ve son olarak Serdar Dursun ile vedalaşan Fenerbahçe'nin eski yıldızı rekor bonservis bedeliyle Alman devi Borussia Dortmund'a imza atıyor.

Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise Hollanda ekibi Twente'yi Kadıköy'de 5-1 ile geçerek tarihi bir zafere imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı. Kanarya'nın eski yıldızı Alman devi Borussia Dortmund'a imza atıyor.

Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha ,Dimitrios Pelkas, Enner Valencia, Ally Samatta, Willian Arao, Gustavo Henrique ve son olarak Serdar Dursun ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin eski yıldızı rekor bonservis bedeliyle Alman devine imza atıyor.

2021-2022 sezonunda 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Avusturya ekibi Red Bull Salzburg ile olan sözleşmesini feshederek Fenerbahçe'ye transfer olan, geçtiğimiz sezonu ise Alman ekibi Augsburg forması altında geçiren geçtiğimiz ay ise 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Alman ekibine satılan Mergim Berisha, Borussia Dortmund'a imza atıyor.

Alman basınında yer alan haberlere göre; Alman devi Borussia Dortmund, Temmuz ayında Fenerbahçe'den ayrılan 25 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Augsburg'un golcü futbolcu için 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü. Dortmund, Berisha için 15 milyon euro ödemesi halinde golcü futbolcu, Alman ekibinin tarihindeki en pahalı ikinci satış olarak tarihe geçecek.

Fenerbahçe forması altında 32 maçta görev alan golcü futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 8 gol 3 asist kaydetti.

Fenerbahçe'de ayrılık: Augsburg, Mergim Berisha'nın opsiyonunu kullandı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN