Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi! Resmen ayrılıyor: Portekizli teknik adam artık o takımı çalıştıracak

Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi! Resmen ayrılıyor: Portekizli teknik adam artık o takımı çalıştıracak

Gelecek hafta sonu evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli hocanın yeni takımı belli oldu.

Milli ara nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı Rus devi Zenit ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda hazırlık maçı yaparak değerlendiren Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Sezon sonu sarı-lacivertli ekiple sözleşmesi sona erecek olan Portekizli hocanın yeni takımını Portekiz basını duyurdu.

Son olarak Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Alanyaspor'u 1-3 ile geçerek Galatasaray ile arasındaki puan farkını eriten Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor.

"TÜRKİYE'YE ADAPTE OLMAKTA ZORLANIYORUM DEMİŞTİ"

Geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına konuşan tecrübeli teknik adam Jesus, sezon sonunda sarı-lacivertli ekipten ayrılabileceğinin sinyallerini vererek "Türkiye'ye adapte olmakta zorlanıyorum. Burada hava çok soğuk, uyum sağlamak için çok acı çektim. Ancak geleceğimle ilgili şu an net bir şey söyleyemem, Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor. Şimdilik hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyorum." açıklamasında bulunmuştu.

Jesus'un açıklamaları sonrasında sarı-lacivertli ekibin sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli teknik adam ile yola devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI'NIN BAŞINA GEÇMEK İÇİN LİZBON'A GİTTİ

Portekiz basınından Record'un haberine göre; Brezilyalı efsane futbolcu Julio Cesar ile Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jesus, Portekiz'in başkenti Lizbon'da bir araya geldi.

Jesus'un bu görüşmede Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmek için Julio Cesar ile görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi.

BREZİLYA'NIN BAŞINA GEÇMEK İÇİN LOBİ ÇALIŞMASI YAPTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda GOAL'de yer alan bir haberde 68 yaşındaki Portekizli teknik direktörün Brezilya'dan kendisine teklif gelmesi durumunda ikinci kez düşünmeyeceğini yakın çevresine aktardığı iddia edilmiş, Jesus'un ismini güçlendirmek için Brezilya Konfederasyon Başkanı Ednaldo Rodrigues ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü.

Jesus cephesinde yaşanan bu gelişmeler sonrasında Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya'ya imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN