Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Gilloise - Trabzonspor maçlarında yok

Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Gilloise - Trabzonspor maçlarında yok

Ocak ayında Atletico Madrid'den kiralık olarak transfer edilen Çağlar Söyüncü'nün sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı açıklandı. Buna göre Çağlar Gilloise, Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında forma giyemecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanan Union St. Gilloise karşılaşmasında sakatlık geçiren ve oyuna devam edemeyen Çağlar Söyüncü'nün MR'ı çekildi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ TRABZONSPOR - GİLLOİSE VE ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA YOK

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Deneyimli savunmacının sol uyluk hamstring kas grubunda orta şiddetli yırtık tespit edildi. Trabzonspor ve Union SG maçlarında forma giyemeyecek olan Çağlar, sahalardan en az 3 hafta uzak kalacak. Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye gelmek için büyük fedakarlıklar yaptığı belirtilen Çağlar Söyüncü'nün Giloise, Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında forma giyemeyecek olması büyük üzüntü yaratırken, ocak ayında takıma katılan futbolcuların sık sık sakatlığı problemleri yaşamaları ise dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği üzere Galatasaray'ın da transfer ettiği Aurier'in de hala sakatlık sorunu yaşıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN