Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık canlı yayında açıklandı! Kanarya'nın sürpriz ismi takıma veda ediyor...

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık canlı yayında açıklandı! Kanarya'nın sürpriz ismi takıma veda ediyor...

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, taraftarların sevgilisiyle yollarını ayırma kararı aldı. Kanarya'da yaşanan sürpriz ayrılık kararı canlı yayında açıklandı.

Galatasaray'ın Konyaspor'u 1-3 mağlup etmesiyle sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezonu tek yenilgiyle kapatan sarı-lacivertli ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Kanarya'daki sürpriz ayrılık kararı canlı yayında açıkladı.

Haziran ayında yeni başkanını seçecek olan Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Aziz Yıldırım ile başkanlık için yarışacak olan Ali Koç, seçimi kazanması halinde Fenerbahçe geçen sezon bedelsiz olarak takıma katılan ve attığı gollerle takımı şampiyonluk yarışında tutan isim olan Boşnak süper yıldız Edin Dzeko ile yollarını ayıracak.

Söz konusu gelişmeyi Habertürk ekranlarından aktaran Ahmet Selim Kul, saraı-lacivertli ekibişn Dzeko ile yollarını ayırdıktan sonra Benzama'yı kadrosuna katmak için hamle yapacağını öne sürerek "Fenerbahçe'de Edin Dzeko yollar ayrılacak. Başkan Ali Koç, Suudi Arabistan'dan ayrılmak isteyen Karim Benzema ile Samos Adası'nda görüşme yaptı." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 46 karşılaşmada görev alan 38 yaşındaki Boşnak golcü, bu karşılaşmalarda 25 gol 10 asiste imza attı. Koç'un seçimi kazanması halinde Dzeko'nun takıma veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN