Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Kanarya'nın yıldızı sezon sonunda takıma veda edecek: Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Kanarya'nın yıldızı sezon sonunda takıma veda edecek: Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Bu akşam Galatasaray'ın konuğu olacak Fenerbahçe, derbiyi kazanması halinde şampiyonluk şansını son maça bırakacak. Derbide galibiyeti hedefleyen sarı-laciverti ekip, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayıracak.

Bu akşam deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kanarya'nın yıldız ismi sezon sonunda sarı-lacivertli formaya veda edecek. Yıldız golcünün yeni durağı ise herkesi şaşırttı.

A Spor'un İngiliz basınından derlediği habere göre; Fenerbahçe, bu sezon özellikle oyuna sonradan girdiği karşılaşmalarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yollarını ayırma kararı aldı.

Kanarya'nın yıldız isminin yeni sezon için İngiliz ekibi Leeds United ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. Bu sezon Fenerbahçe forması altında tüm kulvarlarda toplam 41 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda takımına 23 gol 3 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan yıldız golcünün Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN