Fenerbahçe'de sürpriz kadro dışı! İsmail Kartal o ismin biletini resmen kesti...

Fenerbahçe'de sürpriz kadro dışı! İsmail Kartal o ismin biletini resmen kesti...

Süper Lig'de liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. 2014 yılından bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan sarı-lacivertli ekip, yıldız ismini kadro dışı bıraktı.

Trendyol Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız ismi sürpriz bir kararla kadro dışı bıraktı.

Kış transfer döneminde Bonucci, Çağlar Söyüncü, Krunic ve Serdar Dursun'u kadrosuna katarak dikkat çekici hamlelere imza atan Fenerbahçe, pazar akşamı evinde ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı.

Habertürk'ün haberine göre; Kanarya, Süper Lig'in ikinci yarısı için TFF'ye bildirdiği oyuncu listesinde yaz transfer döneminde takıma katılan ancak beklenen katkıyı yapamayan 27 yaşındaki İngiliz golcü Ryan Kent'e yer vermedi.

Fenerbahçe'de 14 kişilik yabancı kontenjanında lig maçları için yer almayan Ryan Kent, Konferans Ligi'nde forma giyebilecek.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 16 maçta görev alan golcü futbolcu, takımına 1 gol 2 asistlik katkı sunmuştu. Kış transfer döneminde takımdan ayrılması gündeme gelen yıldız golcü takımda kalmaya karar vermiş ve pazar akşamı oynanan Alanyaspor karşılaşmasında 85. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Alanyaspor karşılaşmasında oyuna sonradan girerek etkileyici bir performansa imza atan İngiliz golcünün TFF'ye bildirilen oyuncu listesinde yer almaması sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN