Fenerbahçe’de Talisca için ayrılık iddiası: Al-Jazira ile anlaştı

Fenerbahçe’de Talisca için ayrılık iddiası: Al-Jazira ile anlaştı

Fenerbahçe’de yeni sezon kadro planlaması sürerken Anderson Talisca’nın geleceğine ilişkin Brezilya’dan dikkat çeken bir transfer iddiası geldi. Yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle takımdan ayrılabileceği konuşulan 32 yaşındaki futbolcunun, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Jazira ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Sarı-lacivertlilerde yeni sezon öncesi kadroda yapılacak değişiklikler üzerinde çalışmalar devam ediyor. Yabancı kontenjanı nedeniyle bazı isimlerle yolların ayrılması gündemdeyken, bu oyuncular arasında Anderson Talisca’nın da yer alabileceği belirtiliyor.

AL-JAZIRA İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Brezilya basınından Pablo Oliviera’nın haberine göre, BAE Pro Lig ekiplerinden Al-Jazira, Talisca’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Haberde, Al-Jazira ile Brezilyalı futbolcu arasında anlaşma sağlandığı öne sürüldü. Fenerbahçe ile Al-Jazira arasında olası transferin şartlarına ilişkin ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Transferin gerçekleşmesi halinde Talisca, Fenerbahçe’den ayrılarak kariyerini Birleşik Arap Emirlikleri’nde sürdürecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN