Fenerbahçe'de uçağı bu kez İstanbul'a Tadic indiriyor! 63 milyon Euro ödenen forvet telefon açıp takımı sordu

Fenerbahçe'de uçağı bu kez İstanbul'a Tadic indiriyor! 63 milyon Euro ödenen forvet telefon açıp takımı sordu

Galatasaray’ın yanı sıra prestijli kulüp Fenerbahçe'de de haraketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivert renkli temsilcimiz, Batshuayi'nin olası ayrılığının ardından Jovic'le ilgili stratejik planlamalar yapıyor. Uçağı ise bu kez Ali Koç ya da Dzeko indirmeyecek. Bir dönem 63 milyon euro bonservis ile transfer olan Jovic, Fenerbahçe'yi vatandaşı Tadic'e sordu.

Süper Lig sahnesinde, Galatasaray ile birlikte en iddialı takımlardan biri olan Fenerbahçe'de, transfer ile ilgili haberleri kesintisiz devam ediyor. Kadrosunda global arenada tanınmış futbol yıldızlarını bulunduran Fenerbahçe, her an yeni transferler açıklayabilir.

BATSHUAYİ'NİN AYRILIK İHTİMALİ VAR

Sarı-lacivertli kulvarda sürekli olarak formayı giymeyi hedefleyen, fakat Dzeko'nun olağanüstü gösterisi sonrası genellikle alternatif oyuncu olarak değerlendirilen Michy Batshuayi'nin kulüpten ayrılma olasılığından mırıltılar yükseliyor. Yönetim de Batshuayi'nin ayrılma potansiyeline karşın alternatif senaryolarını masaya yatırdı.

2-001.jpg

HEMEN JOVİC'E TEKLİF GÖTÜRÜLECEK

Batshuayi'nin takımdan ayrılması senaryosu gerçekleşirse, hızla Sırp gol avcısı Luka Jovic'e bir yaklaşım gerçekleştirilecek. Jovic, transfer spekülasyonlarına yanıt olarak Fenerbahçe formasını taşıyan Tadic ile temasa geçti ve sarı-lacivertli ekibin atmosferini sorguladı. Aldığı yanıt "Kesinlikle gel" şeklindeydi.

63 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Jovic, 2019'da Almanya'nın E. Frankfurt takımından futbol titanı Real Madrid'e 63 milyon euro meblâğla katıldı. Bu Sırp yıldız, İspanyol devinde 53 maça çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN