Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Jorge Jesus 8 ismin biletini kesti!

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Jorge Jesus 8 ismin biletini kesti!

Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Antalyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, gelecek sezon yollarını ayıracağı futbolcuları şimdiden belirledi. Kanarya, sezonun sona ermesiyle birlikte 8 isimle yollarını ayıracak.

Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Antalyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de, sezonun sona ermesiyle birlikte yaprak dökümü yaşanacak. Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Jorge Jesus, bitime 3 hafta kala sarı-lacivertli yönetime kadroda düşünmediği oyuncuların raporunu sundu. Kanarya, Jesus'un raporu doğrultusunda o isimlerle yollarını ayıracak...

Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Antalyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, bitime 3 hafta kala 5 puan arkasında yer aldığı Galatasaray'ın, Ankaragücü deplasmanında puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan sarı-lacivertli ekip, Galatasaray'ın Ankaragücü'ne mağlup olması halinde ligde kalan 3 maçının tamamını kazanırsa şampiyonluğa ulaşacak.

Bir yandan az da olsa şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Kanarya bu doğrultuda takımdan ayrılacak oyuncuları şimdiden belirledi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Kanarya, sezonun sona ermesiyle birlikte Portekizli teknik adamın da raporu doğrultusunda Serdar Aziz, Samuel, Crespo, Zajc, Emre Mor, Joao Pedro, Joshua Kıng ve Serdar Dursun ile yollarını ayıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN