Fenerbahçe'den rekorları kırıp gidiyor! Ali Koç kasayı doldurup taşıracak... Dünya devi transfer için her şeyi göze aldı

Fenerbahçe'den rekorları kırıp gidiyor! Ali Koç kasayı doldurup taşıracak... Dünya devi transfer için her şeyi göze aldı

Fenerbahçe'nin yıldız ismi rekor bonservis bedeliyle yuvadan uçuyor. Kanarya'nın yıldız ismi Türk futbol tarihine geçecek. Dünya devi, transfer için şimdiden kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sivasspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin yıldız ismi dünya devinin radarına girdi. Kanarya'nın yıldız futbolcusu yuvadan uçuyor. Yaz transfer döneminde Arda Güler'i Real Madrid'e satan Fenerbahçe, bu kez bir başka ismini bir başka dünya devine satıyor.

2018 yılından bu yana Fenerbahçe formasını terleten ve özellikle son 2 sezondur gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin radarına girdi.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 20 maçta görev alarak 1 gol 3 asiste imza atan 24 yaşındaki savunma oyuncusunun dünya devine transfer olacağı ileri sürüldü.

Alman basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Munih, gözünü Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu'na dikti. Savunmasına takviye yapma kararı alan Alman devi, sarı-lacivertli ekibin yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu depremi! Resmen açıklandı - Fenerbahçe - Spor Haberleri

Alman ekibinin sağ bek pozisyonuna takviye yapma kararı aldığı ve bu mevkiye yapılacak transfer için Ferdi Kadıoğlu'nu da listeye aldığı öne sürüldü.

Alman ekibinin kış transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu transferi için Fenerbahçe'ye resmi teklif sunabileceği öne sürüldü. Bayern'in bu transfer için 20 milyyon euroluk bir bütçe ayırdığı, Fenerbahçe'nin ise 30 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ettiği iddia edildi.

Alman devinin kısa süre içinde İstanbul'a gelerek müzakerelere başlayacağı öne sürüldü. Ferdi Kadıoğlu, 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye imza atması halinde Türk futbol tarihine geçerek tekrarlanması güç bir başarıya imza atacak. 24 yaşındaki savunma oyuncusu, Avrupa'ya en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan Türk futbolcu olarak tarihe geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN