Fenerbahçe'den TFF'ye sert mektup

Fenerbahçe'den TFF'ye sert mektup

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na 7 soru yöneltilen bir mektup yolladı. Sarı-Lacivertliler, ses getiren mektubunda Fenerbahçe - Samsunspor ve Galatasaray - İstanbulspor maçının hakemi Bahattin Şişmek'in atama kararına tepki gösterdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) 7 soru yöneltilen açık bir mektup yolladı. Sarı-Lacivertli kulüp, mektupta Fenerbahçe - Samsunspor ve Galatasaray - İstanbulspor maçlarına hakem Bahattin Şimşek'in atanmasının üstünde dururken; aynı zamanda Galatasaray'ın İstanbulspor maçında Kerem Aktürkoğlu ile frikikten attığı gol sırasında yanlış baraj kurdurulduğu iddiasında bulundu.

Fenerbahçe'nin TFF'ye sorduğu sorular şu şekilde:

1- "Bahattin Şimşek Fenerbahçe-Samsunspor maçında infial yaratan kararından sonra hangi dayanakla birkaç gün sonraki Galatasaray maçına atanmıştır?

2- Galatasaray-İstanbulspor maçında görmezden gelinen ve uygulanmayan faul kararı Fenerbahçe maçında neden uygulanmıştır?

3- Futbolda kurallar renkler özelinde farklı mı uygulanmaktadır?

4- Maçın 67. dakikasında sadece Mauro Icardi'nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü 4.30" incelenmişken, 5 dakika uzatma vermek yeterli midir?

5- Maç o an 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle değil de 1-1 berabere olsaydı hakem Bahattin Şimşek müsabakaya yine 5 dakika mı ilave edecekti?

6- Sadece bir maçta yapılan üç bariz hatalı müdahaleye dair tüm kamuoyu sorgulama yaparken Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun yorumu, görüşü, değerlendirmesi ne olmuştur?

7- İki takım arasında hakemlerin standartsız kararları dolayısıyla yaşanan bu adaletsizlik karşısında tutumunuz ne olacaktır?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN