Fenerbahçe'den TFF'ye Süper Kupa talebi

Fenerbahçe'den TFF'ye Süper Kupa talebi

Futbol kamuoyu, 7 Nisan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa'ya kitlenmiş durumda. Maça çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmayan Fenerbahçe, TFF'den sürpriz bir talepte bulundu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Türk futbolu, 7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa'ya kitlenmiş durumda. Dün yapılan kongrede radikal kararlar alınacağını belirten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) sürpriz bir talepte bulundu.

Resim

Gazeteci Umut Eken'in haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, TFF’ye resmi bir yazı yolladı. Yazıda özetle, 'Süper Kupa maçı ileri bir tarihe ertelenmez ve başka ülke federasyonundan hakem atanmazsa, karşılaşmaya çıkmayacağız' bilgisi verildi. Fenerbahçe cephesi, TFF’nin yanıtını bekliyor. Olumsuz yanıt gelmesi halinde, maça çıkmama kararı resmen duyurulacak.

Ali Koç dün yapmış olduğu açıklamalarda ise Süper Kupa hakkında ''Süper Kupa için iki opsiyonumuz var; birisi hiç çıkmamak. İkinci opsiyonumuz 19 yaş altı takımıyla sahaya çıkmak'' demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN