Fenerbahçe'den Trabzon'a talep: Crespo Fırtına'ya önerildi

Fenerbahçe'den Trabzon'a talep: Crespo Fırtına'ya önerildi

Transfer dönemi devam ederken elindeki yabancı oyuncu havuzunu daraltmak isteyen Fenerbahçe, Miguel Crespo'yu Trabzonspor'a önerdi. Oyuncunun menajerinin de Fırtına'ya talepte bulunduğu öğrenildi.

Transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de mevcut kadroda bulunan yabancı oyuncu sayısı azaltılmak isteniyor.

crespo1.jpg

Birçok isimle yollarını ayıran Sarı-Lacivertlilerin, geride kalan sezon etkili performans gösteren ancak İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği tecrübeli orta saha Miguel Crespo'yu menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerdiği iddia edildi.

crespo2.jpg

Oyuncunun menajerinin de Fırtına yetkilileri ile iletişime geçtiği ve oyuncusunu ucuz fiyatlara Bordo-Mavili formaya katabileceğini belirttiği öğrenildi.

crespo3.jpg

Geride kalan sezonda Sarı-Lacivertli formayla 37 karşılaşmaya çıkan Crespo, 3 gol atarken 4 tane de asist yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN