Fenerbahçe'den Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Kanarya tek kuruş ödemeyecek: Fırtına'nın yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor

Fenerbahçe'den Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Kanarya tek kuruş ödemeyecek: Fırtına'nın yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlayan Fenerbahçe, ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismiyle masaya oturdu. Kanarya, tarihi transfer operasyonu için kolları resmen sıvadı.

Bu sezon 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer dönemi için çalışmalara başladı. Kanarya, ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismini transfer etmek için kolları sıvadı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Fenerbahçe, Süper Lig'de 10 yıldan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmek için girişimlere başladı. Yaz transfer döneminde Dzeko, Tadic ve Fred gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertli ekip, bu kez Trabzonspor'un yıldız ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sarı-lacivertli ekibin, sezon sonunda Trabzonspor ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Yunan orta saha oyuncusu Bakasetas'ı kadrosuna katma kararı aldığı ileri sürüldü.

Karadeniz ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yıldız orta saha oyuncusunun 'Şampiyonluğa oynayan bir takıma' transfer olmak istediğini açıklayarak "Bakasetas'a iki teklif yaptık, kabul etmedi. Şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istiyor. Trabzon’da yaşamayı seviyor ama belki de kafasında başka bir yerde yaşamak var. Yıl sonunda tekrar konuşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Ertuğrul Doğan'ın 'Şampiyonluğa oynayan' takım şeklinde tarif ettiği takımın Fenerbahçe olduğu ileri sürüldü.

Bakasetas, 2020-21 sezonunda da Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak sarı-lacivertli ekip bu transferden vazgeçerek Mesut Özil'i kadrosuna katmıştı.

Başkan Ali Koç'un Bakasetas transferinde bu kez ısrarcı olduğu ve Yunan oyuncuyu takıma kazandırmak için kararlı olduğu ileri sürüldü. 2021 yılından bu yana Trabzonspor formasını terleten yılız futbolcu, Trabzonspor'da 119 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 33 gol 23 asiste imza attı.

Trabzonsporlu Bakasetas seri peşinde - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN