Fenerbahçe'den Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Acun Ilıcalı resmen açıkladı. Taraftarlar saçını başını yolacak

Fenerbahçe'den Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Acun Ilıcalı resmen açıkladı. Taraftarlar saçını başını yolacak

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları başladı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler bu sefer turnayı gözünden vurdu. Acun Ilıcalı resmen açıkladı. Fenerbahçe'den Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Bordo-mavili taraftarlar bu ismi duyunca saçını başını yolacak. İşte o sürpriz transferin detayları...

Hull City ile büyük işler başaran Acun Ilıcalı, son dönemde yaptığı transfer ile gündeme gelmeye devam ediyor. Adından sıkça söz ettiren Ilıcalı, bomba bir transfere daha imza attı. Fenerbahçe'den Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Acun Ilıcalı resmen açıkladı. Taraftarlar saçını başını yolacak. Yıldız ismin imzası an meselesi. İstanbul'a geliyor.

FENERBAHÇE'DEN TRABZONSPOR'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe'de başkanlık yarışı tam gaz devam ederken transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. İngiltere'de sahibi olduğu Hull City'nin en önemli sponsoru olan Ülker'in sahibi Murat Ülker'in oğlu Yahya'nın Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alacağı dedikoduları Acun Ilıcalı'nın kafasını karıştırırken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Fotospor'da yer alan habere göre, Acun Ilıcalı'nın yeni yönetimde yer almasıyla birlikte Hull City'de forma giyen ve Trabzonspor'dan alınan Abdülkadir Ömür'ü de Fenerbahçe'ye getireceği iddia edildi.

yeni-proje-2024-05-17t105933-754.jpg

ACUN ILICALI RESMEN AÇIKLADI! PERFORMANSI İLE ADETA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Abdülkadir, Championship'te play-offun kapısında dönen Hull City'de 4 ayda 2 kez ayın futbolcusu seçildi. Hull City'nin kadrosunda ayrıca yolları Türkiye'den geçmiş, Seri, Ozan, Traore gibi isimler de yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN