Fenerbahçeliler Ndombele'yi çok sevdi! Florya tesislerine öyle bir şey gönderdiler ki...

Fenerbahçeliler Ndombele'yi çok sevdi! Florya tesislerine öyle bir şey gönderdiler ki...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Ndombele, sosyal medyada viral oldu. Sessizliğiyle tanınan yıldız oyuncu, Fenerbahçelilerin pençesine düştü. Florya tesislerinde Ndombele isminde verdikleri sipariş taraftarları ayağa kaldırdı. Peki, ne sipariş verdiler? İşte tüm detaylar...

Futbol taraftarının radarına takılan Ndombele sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya üzerinden atışmalarıyla sık sık viral olan Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar bu kez gündemi sarstı. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu adına verilen sipariş güldürdü. İşte o detaylar...

GALATASARAY'DA OYUNCU ARAYIŞI

Transfer sezonunda kadroya dahil edilen Tanguy Ndombele kiralık olarak forma giyiyordu. Tottenham'dan transfer eden Galatasaray, yıldız oyuncudan istediği verimi alamadı. Ortasaha mevkiinde oluşan boşluğu ise yeni bir oyuncu ile doldurmayı hedefliyor.

Beklentilerin altında kalan Ndombele'nin kiralık sözleşmesi bu gidişata göre devre arasında son bulacak. Galatasaray ekibi 8 numaralı formayı giyecek yeni bir oyuncu arayışı sürdürürken, Beşiktaş maçında efsaneler yaratan genç yıldız Erden Timur'un radarına takıldı.

maxresdefault.jpg

ORTA SAHA İÇİN YENİ İSİM

Galatasaraylı kiralık orta saha oyuncusu Ndombele'nin yerine yeni isimler gündeme geldi. Bu isimlerden birisi de Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek oldu. Beşiktaş mücadelesinde harikalar yaratan yıldız oyuncu, Norveç'te oynana maçta dünyanın dikkatini çekmeyi başardı.

Galatasaray'ın ilgilendiği 22 yaşındaki genç oyuncuyla aynı zamanda Napoli'de ilgileniyor. Bodo Glimt takımıyla 2027 senesine kadar sözleşmesi olan Gronbaek'in piyasa değeri 7.5 milyon olarak paylaşıldı.

devre-arasinda-8-numara-surprizi-galatasaray-kulubuyle-gorustu-1699301919620.jpg

NDOMBELE ADINA SİPARİŞLER GELDİ

Performansının beğenilmemesi ardından sessizliğini koruyan Ndombele için taraftarların yaptıkları sosyal medyada viral oldu. İddialara göre Ndombele adına Florya'da yemek siparişleri veriliyor. Nevzat Dindar'ın açıklamalarına göre, "Rakip takım taraftarları tarafından Ndombele adına Florya'ya yemek siparişleri veriliyor." ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyada viral olan olayların üzerine yapılan yorumlar ise dikkat çekti. Taraflardan gelen en çarpıcı yorumlar ise, "Adamı hırslandırın böyle bakalım" ve "Mükemmel espri anlayışı. Futbolun bu tarafını seviyorum" şeklinde oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN