Fenerbahçelileri yıkan haber! Genç futbolcu için yolun sonu: Tedaviye yanıt vermiyor

Fenerbahçelileri yıkan haber! Genç futbolcu için yolun sonu: Tedaviye yanıt vermiyor

Dünya Kupası arası öncesi sakatlanan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızından kötü haber geldi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan deneyimli savunmacının ne zaman döneceği merak konusu oldu. Alınan son dakika bilgisine göre genç yıldızın tedavilere yanıt vermediği ve sakatlığının daha da uzayabileceği belirtildi. İşte detaylar...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Luan Peres'ten kötü haber geldi. Dünya Kupası arası öncesi sakatlanan ve bir süredir sahalardan uzak kalan genç yıldız için yolun sonu göründü. Fenerbahçe taraftarları bu haberle yıkılacak. Tedavilere bir türlü yanıt vermiyor! İşte Luan Peres ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri...

FENERBAHÇE'NİN YILDIZINDAN KAHREDEN HABER

15 Eylül'de UEFA Avrupa Lig'inde Rennes ile oynanan maçta kale direğine çarparak sakatlanan Brezilyalı savunmacı Luan Peres'ten kahreden haber geldi. Yıldız oyuncunun ağrılarının geçmediği ve tedaviye yanıt verdiği öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak olan ve dönüş tarihi belli olmayan Luan Peres ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

TEDAVİLERE YANIT VERMİYOR

15 Eylül'den bu yana takımdan uzak kalan Brezilyalı savunmacının ne zaman döneceği merak konusu oldu. Ancak gelen son bilgiler tüm Fenerbahçeli taraftarları yıktı. Peres'in yapılan tedavilere yanıt vermediği ve bacağında ağrılar hissettiği belirtildi. Brezilyalı yıldızın sahalara ne zaman geri döneceği henüz bilinmiyor.

kmgfgfgf-2022-12-09t135302-969.jpg

JORGE JESUS'TAN İLK AÇIKLAMA

Teknik direktör Jorge Jesus da Villarreal maçı sonrası yaptığı açıklamada "Luan Peres'in tam anlamıyla ne zaman hazır olacağına hala emin değiliz" ifadesini kullandı. Jorge Jesus'un vazgeçilmezleri arasında yer alan 28 yaşındaki stoper, çıktığı 10 maçta gösterdiği performansla taraftarın takdirini kazandı. Brezilyalı futbolcu, 15 Eylül'de Rennes ile oynanan maçta bacağını kale direğine çarparak sakatlanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN