Fenerbahçe Samet’i bekliyor

Fenerbahçe Samet’i bekliyor

Kadro planlamasını titizlikle sürdüren Fenerbahçe, Samet Akaydın transferinde mutlu sona yaklaştı. Adana Demirspor ile bonservis konusunda anlaşma aşamasına gelen Sarı-Lacivertliler, milli stoper için bekleyişe geçti.

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarını mutlu eden Fenerbahçe, Dünya Kupası arasına lider olarak girmişti. Hem Avrupa hem de ligde gösterilen performanstan sonra dikkatleri üzerine çeken Sarı Kanarya, ilk hedefini Süper Lig şampiyonluğu olarak belirledi.

Teknik direktör Jorge Jesus’la birlikte yüksek performans gösteren futbolculara da Avrupa’dan dev kulüplerin yakın takibi bulunuyor. İstenen performansı gösteremeyen Joao Pedro’nun yaşadığı sakatlık sonrasında Pedro’nun lisansı dondurulacak. Performansıyla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu’na da İtalyan ekibi Napoli’nin yakın takibi bulunurken Ferdi’nin takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Geniş kadroda kendine yer bulamayan Zajc’ın da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıyor. Tüm gidecek isimlerin ardından maliyet hesabına göre kadroya takviye yapılacak.

Luan Peres’in de sakatlığı sonrası bir stoper isteyen Jorge Jesus aradığı savunmacıyı Türkiye’de buldu. Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın’la anlaşan Fenerbahçe, transfer dönemi başladığında bu transferi açıklayacak. Yaşanan sakatlıklar ve ayrılma ihtimali olan futbolcuların yerine göre bir plan hazırlayan tecrübeli teknik adam Jorge Jesus, bir forvet bir orta saha bir sağ bek ve bir kanat oyuncusu istiyor. Fenerbahçe yönetimi transfer istenilen bölgeler için en uygun oyuncularla şimdiden görüşmelere başladı. Hızlı bir şekilde transferleri bitirmek isteyen Sarı-Lacivertliler performans düşüklüğü yaşamadan süreci atlatmak istiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN