Kanarya arada hız kesmiyor

Kanarya arada hız kesmiyor

Dünya Kupası arasını teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Antalya kampında geçiren Fenerbahçe’de gol yollarındaki hareketlilik sürüyor. Oynadığı 4 hazırlık maçını da kazanan Kanarya’da Serdar Dursun ve Joshua King, performanslarıyla kampın öne çıkan isimleri oldu.

Dünya Kupası arasına kadar ligde geçen 13 haftaya damga vuran Fenerbahçe, sahaya koyduğu futbolla taraftar ve camiasını memnun etmişti. Sezona Jorge Jesus’la başlayan Sarı-Lacivertliler Dünya Kupası arasına lig lideri olarak girdi. Hazırlık kampını da aynı tempoyla geçiren Jesus yönetimindeki Kanarya oynadığı hazırlık maçlarında da yüksek performansını sürdürmeyi bildi. Hazırlık döneminde 4 maça çıkan Fenerbahçe, sahaya koyduğu oyunla 4 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Rayo Vallecano maçında ağır bir sakatlık yaşayan Joao Pedro, teknik direktör Jorge Jesus’u endişelendirmişti.

Forvetlerinden birini kaybeden Fenerbahçe’de sakatlıktan dönen Joshua King’in ve bu sezon fazla forma şansı bulamayan Serdar Dursun’un performansı Jesus’un yüzünü güldürdü. Sarı-Lacivertlilerin oynadığı 4 hazırlık maçına da ilk 11’de başlayan Serdar Dursun, Rayo Vallecano karşısında 60 dakika sahada kalıp gol ve asist üretemedi. İkinci hazırlık maçında Villarreal’e karşı oynayan Fenerbahçe’de Serdar Dursun 1 gol atarak galibiyete katkı verdi. Alanyaspor’a da 2 gol atan Serdar yaptığı 1 asistle de Alanyaspor maçında çok iyi oynadı. Salernitana maçına da 11’de başlayan Serdar gol ve asist katkısında bulunamadı. 4 hazırlık maçına da ilk 11 başlayan Serdar Dursun 3 gol 1 asistlik performansı ile Jesus’u memnun etti. Sakatlıktan dönen Joshua King’in performansı camiada meraka sebep olmuştu. Oynan 4 hazırlık maçının 2’sine ilk 11’de başlayan King attığı 3 golle taraftardan ve Jorge Jesus’tan tam not aldı.

ALTAY DERBİYE YETİŞECEK

Dünya Kupası arasında oynanan Rayo Vallecano hazırlık maçında kaleye geçen Altay Bayındır sakatlandı. Maç esnasında bel ağrıları nükseden Milli kaleci için sağlık ekibi kırmızı alarma geçti. Sezon başından bu yana Avrupa ve Lig’de sadece iki maçta forma giyemeyen Altay Bayındır, tedavisi için İstanbul’da bırakılmış ve 5 günlük Antalya kampına götürülmemişti. Teknik direktör Jorge Jesus’un vazgeçilmezlerinden olan Altay Bayındır, sağlık ekiplerinin hazırladığı özel program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Jesus Trabzonspor karşısında takım kaptanını ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN