Performansıyla göz doldurdu: Gue Sung Kanarya’nın radarında

Performansıyla göz doldurdu: Gue Sung Kanarya’nın radarında

Fenerbahçe’de Joao Pedro’nun sakatlığı nedeniyle alternatif golcü arayışları başladı. Sarı-Lacivertli ekip, bu doğrultuda Dünya Kupası’ndaki performansıyla göz dolduran Güney Koreli yıldız Cho Gue Sung’u takibe aldı.

Fenerbahçe’de Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalar devam ederken Jaoa Pedro’nun sakatlığı teknik heyetin canını sıkmıştı. Sarı-Lacivertliler, Pedro’nun yokluğunda Joshua King’in sağlığına kavuşması ve Serdar Dursun’un yeniden form tutması nedeniyle bir nebze de olsa rahatladı. Ancak teknik heyet, Pedro’nun sahalarda en az 3 ay uzak kalmasını durumunu değerlendirirken bu sürecin uzama ihtimalini de masaya yatıracak. Sarı-Lacivertliler, bu sebeple Güney Kore forması ile Dünya Kupası’nda dikkatleri üzerine çeken Cho Gue Sung’u takibe aldı.

Daily Record’un haberine göre; Fenerbahçe, Jeonbuk forması giyen Güney Koreli futbolcu Cho Gue Sung’u transfer etmek istedi. Celtic ve Rennes’in de istediği hücum oyuncusuna Süper Lig’den sadece Fenerbahçe talip oldu. 2022 Dünya Kupası’nda Cho Gue Sung, Gana’ya karşı oynanan maçta 2 gol atmayı başardı. Güney Kore’nin 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahneye çıkan Sung, attığı 2 golle maçı 2-2’e getirmeyi başardı.

Cho Gue Sung’un beraberliği getirmesine rağmen Gana, attığı üçüncü golle maçı 3-2 kazanmıştı. Gana maçında attığı iki golle Güney Kore adına bir maçta iki gol atan ilk oyuncu olan 24 yaşındaki forvet ayrıca turnuvada bir karşılaşmada iki kafa golü kaydeden ilk Asyalı oyuncu oldu. Bu sezon 40 maça çıkan yıldız oyuncu 24 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN