5 oyuncusuna yeni sözleşme önerecek: Kanarya yıldızlarını tutacak

5 oyuncusuna yeni sözleşme önerecek: Kanarya yıldızlarını tutacak

Dünya Kupası arasına liderlik koltuğunda giren Fenerbahçe’de iç transfer harekatı başlıyor. Yönetim, Jorge Jesus’un onayını almasının ardından sezon sonunda sözleşmesi bitecek Altay, Valencia, Alioski ve Zajc’ın da aralarında bulunduğu 5 oyuncusuna yeni sözleşme önerecek.

Sezona tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus’la başlayan ve büyük bir ivme yakalayan Fenerbahçe hem Avrupa Ligi’nde hem de Süper Lig’de zirveye oynuyor. Dünya Kupası arasında Jorge Jesus’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına da başlayan Sarı-Lacivertliler 5 yıldızına imza attırmayı planlıyor. Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alioski, Valencia ve Altay’ın yanı sıra İsmail Yüksek ve Crespo gibi isimlerde sözleşme masasında.

Sezon başında kiralık olarak transfer edilen Alioski’nin performansından memnun olan Jorge Jesus, sezon sonu serbest kalacak futbolcuyu kadrosunda görmek istiyor. Sezona çok iyi başlayıp Jesus’la yükselen performansını Dünya Kupasın’da da sürdüren Enner Valencia’nın da Haziran ayında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için oyuncuyla görüşmeler sürüyor. Valenica bu sezon sahaya çıktığı 20 maçta 15 gol atıp 4 asist yaptı. Ankaragücü’nden transfer edien ve performansıyla Fenerbahçe taraftarlarının gözdesi haline gelen kaptan Altay Bayındır’ın da sözleşmesi yenilenecek. Altay’la 4 yıllık yeni sözleşme imzalanacak.

2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Crespo’ya Avrupa takımlarının yoğun ilgisi olması futbolcuyla uzun soluklu yeni bir sözleşme için masaya oturulmasına sebep verdi. Son olarak genç futbolcu İsmail Yüksek’in sözleşmesi uzatılacak. Avrupa takımlarının da kıskacında olan İsmail’i Fenerbahçe, 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun maaşını iyileştirip sözleşmesini uzatacak. Jesus’un takımda kalmasını istediği futbolcularla masaya oturan yönetim kısa sürede sözleşmeleri tamamlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN