Avcı’dan sisteme derbi dokunuşu

Avcı’dan sisteme derbi dokunuşu

Dünya Kupası arasına 7’nci sırada giren Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçına özel hazırlanıyor. Defans ve hücum hattında sürpriz değişiklikler yapacak tecrübeli çalıştırıcı, taktik analizlere başladı.

Dünya Kupası arasına kadar inişli çıkışlı bir performans sergileyerek ligde kendini 7. sırada bulan Trabzonspor’da saha içinde oynanan futbol taraftar ve camiayı memnun etmemişti. Defans ve orta sahanın birbiriyle olan iletişim problemine çözüm bulamayan Avcı’nın Antalya kampında Fenerbahçe derbisine hazırlık yapıyor.

Dünya Kupası öncesinde defans problemlerini bir türlü aşamayan Fırtına yenilen basit goller sonrasında sahada çok fazla puan bırakmıştı. Antalya kampında defansa özel ilgi gösteren Avcı, defans ile orta saha arasındaki iletişimi düzeltmeye yönelik çalışmalar yaptı. Sık sık oyuncularına güvendiğini dile getiren Abdullah Avcı, futbolcularla yakından ilgilenerek motivasyonlarını artırmayı hedefliyor.

Fenerbahçe maçına da özel planlarla çıkacak olan Abdullah Avcı defansta sakatlığı bulunan tecrübeli stoper Bartra’nın yerine Gbamin’i değerlendirecek. Avcı, orta sahada süre verdiği Gbamin’e defanstan pasla çıkma planında kilit bir rol verdi. Orta sahada Gbamin’in yerine Siopis’le başlamayı düşünen Avcı, Fenerbahçe’nin yoğun presini Siopis gibi hızlı bir orta saha ile kırmak istiyor.

Hamsik’e daha fazla özgürlük vererek hücumda kullanmak isteyen Abdullah Avcı, Hamsik’in etkili ara paslarıyla Trezeguet ve Umut Bozok’u defansın arkasına sarkıtmak istiyor. Sakatlığı sonrasında kadroya dönmesiyle Avcı’yı sevindiren Visca’da Fenerbahçe maçında çok önemli bir role sahip olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN