Taraftarlar Pereira'ya ateş püskürüyor! 'Kayınvalidem hasta' dedi, gerçek bambaşka çıktı

Taraftarlar Pereira'ya ateş püskürüyor! 'Kayınvalidem hasta' dedi, gerçek bambaşka çıktı

Fenerbahçe'nin ardından Brezilya'nın Corinthians kulübünün başına geçen Vitor Pereira, kayınvalidesinin rahatsızlığını gerekçe göstererek yeni sezonda takım çalıştırmak istemediğini belirterek kulüpten ayrılmıştı. Portekizli teknik adamın Corinthians'ın rakibi Flamengo ile sözleşme imzalaması, taraftarları kızdırdı. Corinthians kulüp başkanı Monteiro, Pereira'nın kendisine yalan söyleyerek takımdan ayrıldığını söyledi.

Fenerbahçe'deki ikinci dönemi 2021 Aralık ayında sona eren Vitor Pereira, ayrıldıktan iki ay sonra Brezilya ekibi Corinthians ile anlaştı. 14 Kasım 2022 tarihine kadar görevde kalan Portekizli teknik adam, Brezilya Serie A'yı 65 puanla dördüncü sırada tamamladı.

Corinthians yönetiminin kendisiyle yola etmek istediği Vitor Pereira, ailevi nedenleri gerekçe göstererek kulüpten ayrıldı. Kayınvalidesinin ciddi bir hastalığı olduğunu bildiren Pereira, ülkesine döneceğini kulübe iletti.

vitor-pereira-flamengo-1.jpg

PEREIRA BÜTÜN YARDIMCILARINI KOVDU

Corinthians'tan ayrılan Vitor Pereira'nın ailesiyle ilgilenmek üzere Portekiz'e dönmesi beklenirken, 54 yaşındaki çalıştırıcı Flamengo ile görüşmelere başladığı yönünde iddialar Brezilya futbol kamuoyunda gündeme oturdu.

Vitor Pereira'nın iki Fenerbahçe dönemi dahil olmak üzere yıllardır yanında yer alan yardımcısı Filipe Almeida, 54 yaşındaki çalıştırıcının Falmengo ile görüşme haberleri üzerine, "Ben profesyonelim, ama her şeyden önce ahlaklıyım ve etik değerlere önem veririm. Karakterli olmak lazım" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların ardından bütün ekibiyle yollarını ayıran Vitor Pereira, Flamengo ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

vitor-pereira-flamengo.jpg

"KALMASI İÇİN HER ŞEYİ YAPTIK"

Vitor Pereira'nın Flamengo'nun başına geçmesi Brezilya'da geniş yankı buldu. Portekizli çalıştırıcının ezeli rakibe gitmesi üzerine Corinthians Başkanı Duilio Monteiro konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Monteiro, Pereira ile ilgili olarak, "Hangi eğitimi aldı, hangi karaktere sahip bilmiyorum. Vitor bize yalan söyledi, kandırıldım. Taraftarların hayal kırıklıkları için çok üzgünüm. Kalması için her şeyi yaptık. Ona mevcut sözleşmesinden daha iyi bir sözleşme teklif ettik. İstediği transferleri de yaptık" diye konuştu.

vitor-pereira-flamengo-3.jpg

"PEREIRA BİZE YALAN SÖYLEDİ"

Monteiro, Vitor Pereira'nın herkesi kandırdığını belirterek, "Bu kişisel bir mesele değil. Taraftarlar onu çok sevdi. Kalması için her şeyi yaptık. Biz dürüst ve şeffaf davrandık. Her şeyi teklif, ancak o yalan söyledi. Kayınvalidesinin hastalığı nedeniyle ayrılmasının en iyisi olduğunu söyledi, ancak bambaşka bir şey yaptı" ifadelerini kullandı.

JESUS'UN YARDIMCISI PEREIRA İLE ANLAŞTI

Teknik direktör Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye gelene kadar sürekli yanında görev yapan kondisyoner Mario Monteiro da Vitor Pereira'nın ekibine dahil oldu.

Monteiro yaptığı açıklama, "Bugünden itibaren Vitor Pereira ile birlikte yürüyeceğim. Jesus nerede olursa olsun, zaferlerine sevineceğim. Muhteşem JJ. Belki bir gün yeniden buluşuruz" diye konuştu.

vitor-pereira-flamengo-4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN