Caner Erkin'in yeni adresi Fenerbahçelileri ve Beşiktaşlıları çıldırttı!

Caner Erkin'in yeni adresi Fenerbahçelileri ve Beşiktaşlıları çıldırttı!

6 sezon Fenerbahçe, 4 sezon Beşiktaş, 1 sezon Galatasaray'da forma giyen Caner Erkin, son 1,5 sezondur Fatih Karagümrük için mücadele ediyordu. Geçen ay sürpriz bir şekilde sözleşmesini fesheden milli futbolcu, rotasını yurt dışına çevirdi. Dünyaca ünlü kulübün ara transfer döneminde Caner Erkin ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı iddiaları, özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını üzdü. Zira deneyimli futbolcunun iki eski kulübünden birine dönmesi ihtimali de bulunuyordu.

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile yolları ayrılan Caner Erkin'e sürpriz bir talip var.

İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, Serie A kulüplerinden Lazio'nun milli futbolcuyu kadrosuna katmayı planladığını yazdı.

Ara transfer döneminde sol bek takviyesi yapmak isteyen Lazio, bonservisinin elinde olmasını da değerlendirerek Caner Erkin'i listeye aldı.

caner-erkin-hangi-takimlarda-oynadi.jpg

ASİST KRALLIĞINDA ZİRVEDE

Bu sezon Süper Lig'de 12 maçta yaptığı 6 asistle dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin asist krallığında zirvede yer alıyor.

Adı Beşiktaş ile de anılan 34 yaşındaki deneyimli futbolcu, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada Fatih Karagümrük'ten ayrılmıştı.

2016 yılı yaz transfer döneminde Fenerbahçe'deki sözleşmesi bittikten sonra Inter'e imza atan Caner Erkin, dönemin teknik direktörü Frank de Boer tarafından kadroda düşünülmemiş ve Beşiktaş'a transfer olmuştu.

caner-erkin-inter-kariyeri.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN