Süper Lig'i sallayacak flaş transfer hamlesi! Adana Demirspor'a 40 milyon euroluk yıldız!

Süper Lig'i sallayacak flaş transfer hamlesi! Adana Demirspor'a 40 milyon euroluk yıldız!

İş insanı Murat Sancak'ın sahibi olduğu Adana Demirspor, Süper Lig'de yaptığı çarpıcı transferlerle dikkatli üzerine çekiyor. Sezon başında birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna katan mavi-lacivertli ekip, ara transfer döneminde Avrupa'da top koşturan ünlü bir futbolcuyu transfer etmek için çalışmalara başladı.

Süper Lig'de son hafta maçında Fatih Karagümrük'ü yenerek puan tablosunda zirve adayı haline gelen Adana Demirspor, gözünü ara transfer dönemine çevirdi.

Her transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcularla dikkat çeken Adana Demirspor için flaş bir iddia gündeme geldi.

adana-demirspor-murat-sancak.jpg

MURAT SANCAK'IN HEDEFİ BAKAYOKO

İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre, Adana Demirspor, bonservisi Chelsea'de olan ve AC Milan'da kiralık olarak oynayan Tiemoue Bakayoko için devreye girdi.

AC Milan'dan ayrılma kararı alan Bakayoko ile ilgilenen Adana ekibi, Fransız futbolcudan haber bekliyor.

tiemoue-bakayoko-milan.jpg

SÖZLEŞMESİ BU SEZON SONU BİTİYOR

Rennes altyapısından yetişen ve Monaco'da kendini gösterdikten sonra 2017 yılında Chelsea'ye transfer olan 28 yaşındaki futbolcu için İngiliz devi 40 milyon euro bonservis ödemişti.

Chelsea'den AC Milan'a iki yıllığına kiralanan Bakayoko'nun 2022-23 sezon sonuna kadar İtalyan ekibinde sözleşmesi devam ediyor.

tiemoue-bakayoko-chelsea.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN