Pereira'dan Jesus yorumu: Onun Fenerbahçe'de olması komik!

Pereira'dan Jesus yorumu: Onun Fenerbahçe'de olması komik!

Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Pereira, geçtiğimiz ay Jorge Jesus'un eski takımı Flamengo'nun başına geçmişti. Flamengo'da kısa sürede büyük başarılar elde eden Jorge Jesus ise Fenerbahçe'de dolu dizgin ilerliyor. Jesus ile hem rakip hem de dost olduklarını belirten Pereira, ilginç açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Brezilya Serie A takımlarından Flamengo'nun teknik direktörlüğünü yapan Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin teknik patronu Jorge Jesus ile ilgili gelen bir soruya yanıt verdi.

jorge-jesus-vitor-pereira.jpg

"ONUN ORADA, BENİM BURADA OLMAMIZ KOMİK"

Geçmişte iki dönem Fenerbahçe'de çalışan Vitor Pereira, "Ben Flamengo'dayken onun Fenerbahçe'de olması komik. Ben Fenerbahçe'den buraya geldim. O zaten buradaydı. Onunla birçok kez karşı karşıya geldik. Hep diken üstündeydik" dedi.

Brezilya basınına demeç veren Pereira, "Jorge Jesus ile rakip olduğumuz iki sezon vardı. Her maç öncesi saygısını gösterirdi, sarılırdı. Benfica ve Porto olarak iki güçlü rakiptik ama iki iyi dosttuk" diye konuştu.

vitor-pereira-jorge-jesus.jpg

"REKABETE RAĞMEN DOSTUZ"

Pereira rakip hocalara saygı duyduğunu belirterek, "Her geçen gün rakip teknik direktörlere daha fazla saygı duyuyor, takdir ediyorum. Jorge Jesus'u da aynı şekilde hep takdir ettim" ifadelerini kullandı.

Birbirleri arasındaki rekabete rağmen memleketlisi Jesus ile dost kalabildiklerini söyleyen Pereira, "Maçlar sırasında elbette agresiftik. Maçlar sırasındaki agresifliğe, rekabetin yarattığı baskıya rağmen aramızdaki dostluk sürekli gelişti" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN