Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor! Jesus istedi, dünyaca ünlü kaleci sarı-lacivertli formayı giyecek

Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor! Jesus istedi, dünyaca ünlü kaleci sarı-lacivertli formayı giyecek

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Samet Akaydın'ın ardından dünya yıldızı futbolcuyu da kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte, Fenerbahçe transfer haberleri son durum...

Süper Lig'in 18. haftasında liderlik için Galatasaray'ı ağırlayan Fenerbahçe, rakibine 3-0 mağlup oldu.

Bu skorla beraber 35 puanda kalan Sarı Kanarya'nın liderlik yolundaki en yakın rakibi Galatasaray ile puan farkı 4'e yükseldi.

fenerbahce-son-dakika-transfer-haberleri-1.jpg

FENERBAHÇE İLK BOMBAYI PATLATTI

Fanatik'te yer alan habere göre, 12 Ocak 2023'te ara transfer döneminin başlamasıyla beraber Fenerbahçe ilk bombasını patlattı. Sarı lacivertli ekip, Adana Demirspor'un başarılı stoperi Samet Akaydın'ı 3.5+1 yıllığını renklerine bağladı.

Ayrıca Kanarya bu transferde Akdeniz temsilcisine 3.7 milyon euro ödemede bulundu. Fenerbahçe'nin 12 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde stoper ve forvet takviyesi yapması beklenirken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

fenerbahce-son-dakika-transfer-haberleri-2.jpg

Buna göre Jorge Jesus, her ne kadar sürekli destek çıksa da Altay Bayındır'ın genel performansından memnun değil. Bu nedenle Jesus'un tecrübeli bir kaleci takviyesi talep ettiği, yönetimin ise ilk etapta buna karşı çıktığı belirtildi.

Ancak Galatasaray derbisi sonrası işler değişti. Yönetimin, kiralık olmak koşuluyla kaleci transferine yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

fenerbahce-son-dakika-transfer-haberleri-3.jpg

FENERBAHÇE YILDIZ OYUNCUNUN PEŞİNDE

İddiaya göre Fenerbahçe'nin ilk hedefi Keylor Navas. PSG'de Donnaruma'nın arkasında bekleyen 36 yaşındaki file bekçisinin sezon sonuna kadar kiralanması gündemde. Girişimlerin en kısa sürede başlaması bekleniyor.

DİĞER ADAYLAR HANDANOVIC VE BEGOVIC

Andre Onana transferi sonrası İnter'de eldivenleri kaybeden Samir Handanovic ile Everton'da şans bulamayan Asmir Begovic'in de diğer adaylar olduğu kaydedildi.

Bu ikili için de teklif yapılması halinde, Navas'taki gibi sezon sonuna kadar kiralama formülü üzerinde durulacak.

fenerbahce-son-dakika-transfer-haberleri-6.jpg

ALTAY'A YENİ SÖZLEŞME

Sarı lacivertliler, Altay Bayındır'dan da vazgeçmiyor. Yönetim ilk iş olarak kaptanın sözleşmesini uzatmayı istiyor Bu sayede Altay'ın da tamamen saha içine odaklanması sağlanacak.

KİRALAMA PLANI MOTİVASYON İÇİN

Kaleci transferinin sezon sonuna kadar kiralık olarak yapılma planı da 24 yaşındaki file bekçisine, kendisine olan inancın bitmediği mesajını vermek.

fenerbahce-son-dakika-transfer-haberleri-4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN