Derbi öncesi Fenerbahçe'de kriz! Ali Koç'un isteğine Jorge Jesus'tan veto: Olmaz!

Derbi öncesi Fenerbahçe'de kriz! Ali Koç'un isteğine Jorge Jesus'tan veto: Olmaz!

Hakem tartışmalarının durulmadığı Süper Lig'de taraftarlar Fenerbahçe-Galatasaray maçına kilitlendi. Kadıköy'de yarın oynanacak derbi öncesi sarı-lacivertli takımda Ali Koç ile Jorge Jesus arasında fikir ayrılığı yaşandı. İşte, derbi öncesi Fenerbahçe'de son durum...

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray yarın derbide karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, kritik Galatasaray maçının son provasını bugün akşam saatlerinde gerçekleştirecek.

Bu idmanı başkan Ali Koç ve yöneticilerin de izleyeceği öğrenildi. Ardından yönetim, futbolcularla moral yemeğinde bir araya gelerek takıma olan güvenlerini yineleyecek.

jorge-jesus-ali-koc-antrenman.jpg

JORGE JESUS'TAN ALİ KOÇ'UN İSTEĞİNE RET!

Fanatik'te yer alan habere göre, başkan Ali Koç ve ekibinin, derbiye özel galibiyet primi konusunda Jorge Jesus'la fikir alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

Fakat her açıklamasında, bunun diğer maçlardan farklı olmadığını, sadece 3 puan değerinde olduğunu dile getiren Portekizli teknik adamın prime sıcak bakmadığı öne sürüldü.

jorge-jesus-ali-koc.jpg

ANALİZ TOPLANTILARI DEVAM EDECEK

Bu nedenle dev mücadele öncesinde takıma şimdilik bu konuda bir bilgilendirme yapılmadığı kaydedildi. Yönetimle yenecek olan yemeğin ardından sarı-lacivertliler kampa girecek, Samandıra'nın dış dünyayla iletişimi kesilecek.

Futbolcular yatana kadar da teknik ekibin Galatasaray'a yönelik bilgilendirme ve analiz toplantılarının devam edeceği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN