Fenerbahçe'de transfer dönemi öncesi bomba! O ismi renklerine bağlıyor

Fenerbahçe'de transfer dönemi öncesi bomba! O ismi renklerine bağlıyor

Transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'deki son gelişmeler taraftarı heyecanlandırdı. Sarı kanaryalar, Adana Demirspor forması giyen Samet Akayadın transferinde sona yaklaştı. İşte, herkesi heyecanlandıran transferle ilgili son detaylar...

Dünya Kupası arasında hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayıyla birlikte yeni oyuncularına kavuşmayı isteyen takımda stoper konusunda herkesi şaşırtan bir gelişme yaşanıyor.

Fenerbahçe, Adana Demirspor forması giyen 28 yaşında olan savunma oyuncusu Samet Akayadın'ı transfer etme çalışmalarında sona yaklaştı. İki takım arasındaki transfer için pazarlık sürerken transferin yakında kesinleşeceği düşünülüyor.

fenerbahçe samet akayadın transferi

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a girmeyi başaran Samet, uzun zamandır büyük takımların radarında olan bir isimdi.

Başarılı futbolcu bu sezon 13 maçta bir gol ve bir asastlik katkıda bulundu. Adana Demirspor Sameti geçtiğimiz yıl Ocak ayında Ankara Keçiörengücü takımından transfer ederek kadrosuna almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN