Fenerbahçe'nin efsane isminden sürpriz anlaşma! Süper Lig ekibinin başına geçiyor: Herkesi ters köşe yaptı

Fenerbahçe'nin efsane isminden sürpriz anlaşma! Süper Lig ekibinin başına geçiyor: Herkesi ters köşe yaptı

Süper Lig'de 10. hafta heyecanı yarın akşam başlayacak. O Süper Lig takımı büyük bir sürprize imza atarak takımı, Fenerbahçe'nin efsane ismine emanet etme kararı aldı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de 10. hafta heyecanı yarın akşam Hatayspor-Kayserispor ve Kasımpaşa- İstanbulspor karşılaşmalarıyla başlayacak. Teknik adam arayışlarına olan o Süper Lig takımı, Fenerbahçe'nin efsane ismiyle sözleşme imzalamak için geri sayıma geçti.

Sırp teknik adam Aleksandar Stanojević ile yollarını ayırdıktan sonra teknik adam arayışlarına başlayan Konyaspor, Fenerbahçe'nin efsane ismini gözüne kestirdi. Yeni teknik direktörünü belirleme noktasında acele etmeyen yeşil-beyazlı ekibin, sarı-lacivertli ekibin efsane ismiyle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Hürriyet'in haberine göre; Konyaspor, 2012-2015 yılları arasında Fenerbahçe'de görev alan, 2018 yılında ise futbol hayatını sonlandıran Hollandalı futbol adamı Dirk Kuyt'u gündemine aldı.

Kuyt ile ilk görüşmeyi Sportif Direktör Ali Çamdalı gerçekleştirdiği öğrenilirken Hollandalı ile yapılan görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlandığı ileri sürüldü.

Son olarak Hollanda ekibi on olarak ADO Den Haag'ı çalıştıran 43 yaşındaki Hollandalı teknik adamın Konyaspor ile sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Dirk Kuyt'ın ilk teknik direktörlük dönemi 6 ay sürdü- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN