Fenerbahçe’nin efsanesinden olay açıklama: Türkiye’nin en büyüğü Galatasaray

Fenerbahçe’nin efsanesinden olay açıklama: Türkiye’nin en büyüğü Galatasaray

Futbol gündemi bu açıklama ile sarsıldı! Fenerbahçe’nin efsanesi olay bir açıklama ile duyanları şaşkına çevirdi... Efsane isim Türkiye’nin en büyüğü Galatasaray sözlerini sarf edince olanlar oldu…

Son günlerde yoğun bir transfer gündemi geçiren futbol camiasının odağı bu açıklamalardan sonra resmen kaydı. Fenerbahçe’nin efsane isminden gelen açıklamalar herkesi şok etti. Özellikle de Fenerbahçe taraftarı çok da hoş karşılamadı. Efsane ismin Galatasaray için övgüler yağdırması gündem oldu.

FENERBAHÇE’NİN EFSANESİ GALATASARAY’A HAYRAN

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Pierre Webo, Fenerbahçe kariyerine ilişkin açıklamalar yaparken Galatasaray hakkında övgü dolu sözler söyledi. Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk hakkında da açıklamalar yapan Webo, “"Okan Buruk kariyerimde tanıdığım en müthiş insanlardan birisi. Sadece çok iyi bir hoca değil, aynı zamanda mükemmel bir karakter. O kadar iyi bir hoca ki çalıştığı takımlara da bunu yansıtıyor. Her takımını başarılı yaptı” dedi.

p.jpg

“TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI KULÜBU”

Okan Buruk ile açıklamalar yaparken Galatasaray’ın başarılarından da söz eden Webo, “Galatasaray'ın ayrıca 1 Avrupa Kupası da var. Neden daha fazlası olmasın? Sevilla 7 kez kazandı. Okan hoca da bunları yapabilecek bir hoca. Galatasaray'la, Avrupa Kupası kazanabilir. Galatasaray da tırnak içinde söylüyorum bunu maalesef (gülerek) Türkiye'nin en başarılı ve en büyük kulübü."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN