Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Anlaşma tamam: Resmi açıklama an meselesi...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Anlaşma tamam: Resmi açıklama an meselesi...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla anlaşmaya vardı.

Bu akşam deplasmanda Başakiehir ile karşılaşacak olan Trabonspor, transfer operasyonuna başladı. Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla el sıkıştı.

Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Karadeniz ekibi, yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almayı hedefliyor. Fırtına, bu hedef doğrultusunda gözünü Fenerbahçe'nin eski yıldızına dikti.

A Spor'un İngiliz basınından derlediği habere göre; Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz devi Manchester United'a transfer olan milli eldiven Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Karadeniz ekibinin İngiliz deviyle prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Yaz transfer döneminin resmi olarak açılması sonrasında milli eldivenin Trabzonspor'a imza atacağı iddia edildi.Altay Bayındır'dan çarpıcı sözler - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Bordo-mavili ekibin Altay'ın transferi için İngiliz ekibiyle bir sezonluk kiralama ve ardından zorunlu satın alma opsiyonu üzerinden anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 26 yaşındaki eldiven bu sezon İngiliz devinin forması altında 1 karşılaşmada görev alırken kalesinde 2 gol gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN