Fenerbahçe'nin istenmeyen adamıydı! Kanarya onu sattığı için pişman: 14 milyon euroya imzayı attı: Tarihe geçen bonservis bedeli

Fenerbahçe'nin istenmeyen adamıydı! Kanarya onu sattığı için pişman: 14 milyon euroya imzayı attı: Tarihe geçen bonservis bedeli

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha ,Dimitrios Pelkas, Enner Valencia, Ally Samatta, Willian Arao, Gustavo Henrique ve son olarak Serdar Dursun ile vedalaşan Fenerbahçe'nin eski yıldızı tarihe geçen bonservis bedeliyle Alman ekibine imzayı attı. Bu imza, sarı-lacivertli taraftarlarda şok etkisi yarattı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam Hollanda temsilcisi Twente'nin konuğu olan Fenerbahçe'nin eski yıldızından sürpriz bir anlaşma geldi. Kanarya, eski yıldızını sattığı için artık bin pişman.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha ,Dimitrios Pelkas, Enner Valencia, Ally Samatta, Willian Arao, Gustavo Henrique ve son olarak Serdar Dursun ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı rekor bonservis bedeliyle Alman ekibine imzayı attı.

2021-2022 sezonunun yaz transfer döneminde 5 milyon euro karşılığında Avusturya ekibi Red Bull Salzburg ile olan sözleşmesini feshederek Fenerbahçe'ye transfer olan, geçtiğimiz sezonu ise Alman ekibi Augsburg forması altında kiralık geçiren ve geçtiğimiz ay 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Alman ekibine satılan Mergim Berisha, 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Alman ekibi Hoffenheim'a transfer oldu.

Temmuz ayında Fenerbahçe'den ayrılan 25 yaşındaki golcü futbolcunun 15 milyon euro karşılığında Alman ekibine imza atması sarı-lacivertli taraftarlarda şok etkisi yarattı.

Fenerbahçe forması altında 32 maçta görev alan golcü futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 8 gol 3 asist kaydetti.

Alman ekibinin 14 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı golcü futbolcu, Augsburg tarihindeki en pahalı ikinci satış olarak tarihe geçti.

Fenerbahçe'de ayrılık: Augsburg, Mergim Berisha'nın opsiyonunu kullandı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN